Reggae Explosion

Reggae Explosion

Reggae Explosion is een maandelijkse, door Ras Amos georganiseerde, reggae avond in het Zaans Pop en Dans Podium ‘De Kade’ in Zaandam. Hier kunnen bands zichzelf promoten en podium ervaring opdoen. De reggaeexplosion heeft een vaste structuur. Er is altijd een live band (min. 60 min) en een soundsystem (max 3 uur)

 

Wil jij ook wel eens met je band komen spelen op de reggae explosion lees dan even goed de voorwaarden door en vul het Inschrijfformulier in.

 

Voorwaarden

§         Als band moet je beschikken over een repertoire van tenminste 60 minuten.

§         Als promotie worden er  (full color) flyers gedrukt, waarvan een deel door de band zelf moet worden verspreidt. In sommige gevallen wordt er ook een persbericht opgesteld dat naar de dagbladen gaat en via de mail verspreid kan worden. Als laatste wordt er op de radio en internet aandacht aan besteed.

§         De verdiensten voor de bands is ¤100 en voor de soundsystem ¤25 en de entree is gratis. 

§         Het uitbetalen is alleen mogelijk wanneer een gageverklaring is ingevuld en er kopieėn van identiteitsbewijzen (geen rijbewijzen)van de bandleden zijn bijgevoegd. De bezoekers aantallen per maand verschillen, het gemiddelde ligt op ongeveer 40 bezoekers per maand. Maar er zijn ook avonden waarbij de 60 bezoekers met gemak gehaald worden. Voor een deel hangt het bezoekers aantal af van de band zelf, hoe beter ze zichzelf promoten, hoe meer bezoekers er komen. De zaal capaciteit bedraagt 200 bezoekers. De sfeer in ‘De Kade’ is altijd relaxed en gezellig!

           

                                                   ZO ALS GEZECHT DE INTREE IS GRATIS

 


Wil jij met je band of soundsystem een keer optreden bij Reggae Explosion download dan dit Inschrijfformulier vul het in print het uit en stuur het op naar onderstaand adres:

Ras Amos, Hof van Blois 47 1508 XX Zaandam