Rastafari Reasoning

Rastafari Reasoning
Elke eerste en derde zondag van 19:00 tot 21:00 uur, organiseren wij Rastafari Reasoning en Nyahbinghi in De polsstok  te Amsterdam  . De Reasonings worden georganiseerd ter bevordering van de unity binnen de Rastafari-Gemeenschap en ter educatie van een ieder die ge´nteresseerd is. Naast de wekelijkse topics (Bijbelstudie, Reasoning, Actualiteit, Lezingen) nodigen wij ook eens in de zoveel tijd een gastspreker uit en organiseren wij workshops.Iedereen is welkom!

Het Ontstaan van de Rastafari Reasoning

De Rastafari Reasoning is mede opgericht door een aantal jongeren uit Zaandam die zich meer wilden verdiepen in Rastafari. Deze jongens hebben contact gezocht met Ras Amos 
en hebben het idee van een wekelijkse Rastafari Reasoning voorgesteld. Ras Amos was zeer enthousiast en samen hebben zij het idee waargemaakt. De wekelijkse Rastafari Reasoning bestaat sinds maart 2006.

De Reasoning Topics

De reasoning kent zijn vaste onderdelen en vrije onderwerpen.
De vaste onderdelen zijn:

- Nyahbinghi
- Bijbelstudie
- Reasoning
- Actualiteiten
- Lezingen

Er is ook altijd ruimte gereserveerd om een vrij onderwerp aan te snijden tijdens de reasoning. De organisatoren van de Rastafari Reasoning discussiŰren dagelijks over diverse topics. Hierdoor zijn er altijd nieuwe en interessante onderwerpen om te bespreken.

De locatie:

 (voorlopig geen Reasonings & Nyahbinghi