Boekingen

Creatieve muziek oefenruimte

Zoek je een ruimte om met muziek bezig te zijn, dan hebben we daar een mooi ingerichte ruimte voor.

Neem contact met ons op voor een afspraak.

Rechte Tocht 7c 1507 Zaandam.

0625443322

 

3rd Generation

‘3rd Generation’ is een initiatief van Ras Amos. Deze jonge muziekanten worden echter begeleid door Robbie, de bassist van ‘Jampara & the Batalion’. De jongens uit deze band zijn allemaal thuis in de muziek, of ze volgen muzieklessen of krijgen het zo gezegd met de paplepel ingegoten. Dit is goed terug te merken in de nummers die ze ten gehore brengen. Na enkele maanden oefenen met elkaar hebben ze nu al een strak repertoire.

 

Drum: Wylie

Bass: Nehemiah

Percussie: Billy

Toetsen: Heroy

Zang: Yesajah

 

  

Sista Vibez

Net als de eerder genoemde bandjes is ook ‘Sista Vibez’ een initiatief van Ras Amos

Al eerder heeft Ras Amos een groep vrouwen bij elkaar gebracht om samen een band te vormen, helaas is deze band toen na enkele maanden op zichzelf te hebben gestaan uit elkaar gevallen. Toch bleef het idee leuk om een reggae band te vormen met alleen maar vrouwen, iets dat toch best uniek is. En het is gelukt. Sista Vibez begon met drie vrouwen op drum, bas en gitaar. Alle drie zonder enige ervaring, echt een uitdaging dus. Later is hier ook zang, percussie en toetsen bijgekomen.

Na maanden van intensieve begeleiding door Ras Amos is het deze sisters gelukt om ook op eigen kracht verder te kunnen.

 

Drum: Annemiek

Bas: Ineke

Gitaar:

Toetsen:

Zang: Amely

Percussie: Manon

 

 

Youthz Foundation 

Ook ‘Youthz Foundation’ is een initiatief van Ras Amos. Uit het contact dat Amos wekelijks met deze groep jongere heeft kwam op een gegeven moment de naar voren om met elkaar muziek te maken om zo de boodschap van rastafari te kunnen uitspreiden.  Floor Ramos ( toetsenist van The Spirits o’ve Yah )  heeft deze band, met voornamelijk beginnende muziekanten, de eerste 6 maanden intensief begeleid. Inmiddels staan ze helemaal op hun eigen benen en groeit het niveau van deze band in snel tempo.

 

Drum:  Nana

Bas: Sista Selah

Gitaar: 

Toetsen: Ryan

Zang: Nyaki Masai & Tamara

Percussie: Jahnny

Trompet:

 

 

 

The Spirits O’ve Yah

 In 1990 besloot Ras Amos samen met zijn broer een reggaeband op te richten. In hun vriendenkring, maar ook via advertenties, hebben ze muzikanten gezocht en al snel was ‘the Spirits O’ve Yah een feit. In de loop der jaren bestond de band uit een wisselende formatie, met als vaste kern, Ras Amos. De laatste tijd wordt de band aangevuld met twee blazers

 

The Spirits O’ve Yah dankt zijn naam aan de oorspronkelijke 7 leden die de band telde. Deze 7 staan voor de 7 aartsengelen: ‘The Spirits O’ve Yah!

 

The Spirits O’ve Yah speelt alle stijlen van reggae muziek, maar de nadruk ligt op roots reggae. Reggae met een sterke Rastafari invloed. De band speelt voornamelijk eigen nummers en de teksten zijn voornamelijk geschreven door Amos. Voor speciale gelegenheden wordt de band aangevult met blazers en kan het publiek rekenen op dansbare toegankelijke reggae muziek!

 

Drum:

Bas: 

Slag gitaar: Ras Amos

Solo gitaar: 

Toetsen: 

Zang: Ras Amos

Percussie:The Mystic 'R
The Mystic 'R Soundsystem
Selectah: Ras Amos & Janh


Wilt u één of meerdere bands boeken?
heeft u vragen i.v.m. boekingen/bands/soundsystems
stuur dan een mailtje naar: rasamos@reggaeexplosion.nl